tag:blogger.com,1999:blog-448440320727457216.post1828044381781509915..comments2023-11-28T07:47:34.429+08:00Comments on Renjer Sungai: LAGI PATIN SKC.Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-448440320727457216.post-37055939208234816382012-02-06T23:11:38.390+08:002012-02-06T23:11:38.390+08:00mula2 pilih sawit relai yang betul2 masak..potong ...mula2 pilih sawit relai yang betul2 masak..potong dulu,cek ketebalan isi buah sawit tu..kalau tebal baru kira sawit yg boleh di peram.. masukan sawit ke dalam double plastik,jgn bagi ade angin dalam sawit..biar seminggu, kemudian,kluarkan,bungkus pulak guna paper masukkan dalam plastik lagi.. biar lagi seminggu.. kalau kat kulit sawit dah sampai keluar die punye keju,tu dah kira paling cantik untuk digunakan :)Renjer Sungaihttps://www.blogger.com/profile/07834951371697794909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448440320727457216.post-22162278234351399322012-02-06T20:40:00.907+08:002012-02-06T20:40:00.907+08:00macam mana nak buat umpan peram? boleh ajar tak?macam mana nak buat umpan peram? boleh ajar tak?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448440320727457216.post-24040492206063407372010-06-26T10:55:21.214+08:002010-06-26T10:55:21.214+08:00dari sumber yg bleh dipercayai :
patin yg wan dar...dari sumber yg bleh dipercayai : <br />patin yg wan daratkan x smpai pon 6.9kg..huhuhuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-448440320727457216.post-55861411002554971272010-06-26T10:35:50.434+08:002010-06-26T10:35:50.434+08:006.9 kg tu...ni saya bila nk dapat patin ni? x pnah...6.9 kg tu...ni saya bila nk dapat patin ni? x pnah dpt pun...Tokanpuakajoran® Cikgu Budrhttps://www.blogger.com/profile/09077684061914231447noreply@blogger.com