LAGI PATIN SKC.



renjer pn tmpang2 la brgmbar hehe..


wan acat,(rakan tegar bsout3)
kali prtama daratkan patin
sebesar nie, cukup2 truja!,smpai mgletar
tgan katenye..hehe..
lokasi sgai brnam skc.

4 komen tak kire kaki pancing:

Tokan said... Reply To This Comment

6.9 kg tu...ni saya bila nk dapat patin ni? x pnah dpt pun...

Anonymous said... Reply To This Comment

dari sumber yg bleh dipercayai :
patin yg wan daratkan x smpai pon 6.9kg..huhuhu

Anonymous said... Reply To This Comment

macam mana nak buat umpan peram? boleh ajar tak?

renjerkabloi said... Reply To This Comment

mula2 pilih sawit relai yang betul2 masak..potong dulu,cek ketebalan isi buah sawit tu..kalau tebal baru kira sawit yg boleh di peram.. masukan sawit ke dalam double plastik,jgn bagi ade angin dalam sawit..biar seminggu, kemudian,kluarkan,bungkus pulak guna paper masukkan dalam plastik lagi.. biar lagi seminggu.. kalau kat kulit sawit dah sampai keluar die punye keju,tu dah kira paling cantik untuk digunakan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...