PATIN SUNGAI BERNAM LAGI..

ASSALAMUALAIKUM...



sekor demi sekor renjer daratkan ikan patin sungai bernam nie... tuah shimanno yang berpuaka hehe...
lubuk ini saje sudah 5 ekor ikan patin yang renjer tewaskan dalam bulan januari nie hehe.. yang terberat ialah 7.5kg...
lubuk ini yang semakin surut airnya...ni smue penangan kemarau la nih..
rakan pancing baru..dahulunya seorang plyboy..JOE jejaka jambu sudah terjebak...hahaha..
patin yang kelima di lubuk ini..
seekor jenggo yang suka mengganggu umpan untuk memikat si patin pun terjerat di kail hehe..
maap la ye..joe je enter frame lebih..jenggo tu nampak kecik je..tapi besor sebenarnye..hahaha

patin 3kg..lokasi sungai bernam.



fuhhh...alhamdulillah..masih dikurniakan rezeki di musim kemarau begini..

12 komen tak kire kaki pancing:

Nour Akmal said... Reply To This Comment

wah..kaki mancing rupanya..i like...=)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

nour akmal:like ke?? hihi jom la join hehe..

Nour Akmal said... Reply To This Comment

penah gak memancing dan pernah masuk kelab memancing kat U..best wooo...huhu..penah ade set memancing pun...=)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

nour akmal: menarik tu hehe.. 1 lg je tak bgtau hehe pernah dak dapat ikanye???

anamizu said... Reply To This Comment

wahhh Nour penah join kelab mancing ke??? besnye!!!! cik ana nak join gak la..hihi

recent post : |pernah jawab panggilan camni???|

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu: join renjer la.. nti dapat hasil kite bakar mkn ramai2 huhu...

anamizu said... Reply To This Comment

boleh3!!
cun gak idea tuh!!
kompem meletopss punye!! hik3

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu: hehe kene plan btul2 nie hehe...

mi trolak said... Reply To This Comment

renjer boleh bagi panduan utk ke sg bernam dari trolak s

renjerkabloi said... Reply To This Comment

mi trolak: nak g pot nie kne naik moto je..kete tak lepas.. lau nak datang call je.. 0194251865.epoy. datang ke besout dlu..pegi ikut jalan blakang ikut besout5.

Anonymous said... Reply To This Comment

kt mane ni renjer... sy dok sg panjang xpenah pon jumpe port mcmni.. slalu sgt la mancing kt sg bernam ni.. gagasan, bukit nenas n laen2...tp port renjer ni paling cun...mmg port memancing... bile bole join? info la..
talk2epul@yahoo.com

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anonymous : port ni kat sg bernam blah lombong pecah, dkat2 dgn ampangan sg dusun..tapi port ni sekarang dah penuh dengan jaring.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...