STOK IKAN HARUAN MINGGU INI




ASSALAMMUALAIKUM and HI all

*since i receive few calls from non Malay friends who interested with my blog, 
U guys make me smile dude! Thanks and do come again all ;)




|
harga ikan haruan klik sini..


Hujan yang turun semakin kerap mengundang banjir lagi..trip team renjer tertumpu pada lubuk-lubuk ikan haruan yang makin banyak keluar..dalam minggu ini sahaja hampir mencecah 300kg ikan haruan yang renjer pasarkan..semuanya hasil dari trip casting bersama team renjer..walaupun tak semua trip casting ikan haruan renjer dapat turun..hasil ikan haruan dari member-member renjer yang lain tetap akan sampai kat renjer..renjer satu-satunya peraih kat tempat renjer ni..kalau stok ikan haruan terlalu banyak baru kami stop dahulu untuk turun casting..bila ada permintaan baru kami mula turun semula untuk dapatkan stok..

lokasi kami tertumpu pada estate ulu basir sahaja..

Kini Renjer Sungai telah memiliki domain sendiri. Rakan-rakan boleh dapatkan beberapa harga ikan di   Blog Domain Renjer Sungai.


8 komen tak kire kaki pancing:

Sollehudin Sapari said... Reply To This Comment

perghh..banyak tu..tengah musim eh? tak sabar nak balik..

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Sollehudin Sapari xde musim pun..ikan haruan kat ulu basir tu sentiasa ada..tau lubuk je pasti balik penuh tong :P

Hafizi Hilmi said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..
Tahniah Renjer kerana semakin maju dan berjaya dalam kehidupan..

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Hafizi Hilmi w,salam.. terima kasih di atas sokongngan.. semoga kita di murahkan rezeki.. aminnn :)

amie Amie said... Reply To This Comment

salam bos.. ad haruan lg tak ingat nak tempah dalam 2 3 kg

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@amie Amie ikan tu insha allah ade..tpi kena dtg tempat renjer la ambik ikan :)

kemudi ekspansi said... Reply To This Comment

Salam. Saya berminat memborong ikan haruan setiap minggu. Ni no hp saya 019 789 1088

Pedang Arjuna said... Reply To This Comment

kt area shah alam / puchong ada orang beli haruan x? selalu dapat byk xlalu makan dah hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...