500 BLOG!!!


assalamualaikum..




ni first time renjer nak join segmen BEN ASHAARI
walaupun BEN ASHAARI cume nak 500 blog je arrhh tak kira renjer nak join gak..
biarlah kalo tak sempat pun..
as long as renjer nak gak kongsi sesuatu psl diri renjer kat korang..


TENTANG DIRI RENJER:

nama sebenar renjer??
nak tau gak ke?? ok takpelah sempena segmen BEN ASHAARI ni renjer kongsi lah dgn korang..
nama ikot ic MOHD SAIFUL BIN ISA..
tp member2 team renjer lebih senang pggil apoi je..
dan bila renjer beraksi di sungai, otomatik dorang panggil RENJER!
bukan power renjers ok! hahaha


KENAPA NAK BERBLOG?

satu je tujuan renjer : nak tambah kenalan..
pastu utk kongsi suka duka renjer di alam sungai..
maklumla renjer kan suka beraksi di sungai..
kot2 la dpt jumpe geng2 kaki pancing kan..
boleh buat trip sama2..


ok tu je kot..


so sape2 yg rase nk join jugak boleh la try usyar kat blog BEN ASHAARI..

nota renjer : BEN ASHAARI!! maaf lah kalo renjer degil hantar link jugak walopun mcm dh cukup je 500 blog yg join! hahahaha

6 komen tak kire kaki pancing:

overscurry said... Reply To This Comment

jom sertai kontest anak mama's blog sekarang. jadilah antara 50 followers dan 50 juru komen terawal anak mama's blog pada tahun 2011 ini.cepat! anak mama masih menunggu.

overscurry said... Reply To This Comment

jom sertai kontest anak mama's blog sekarang. jadilah antara 50 followers dan 50 juru komen terawal anak mama's blog pada tahun 2011 ini.cepat! anak mama masih menunggu.

Myra Ayreen said... Reply To This Comment

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said... Reply To This Comment

mengunjungi dan menggegarkan blog anda;)
nice blog;D
apisv2©

dyg said... Reply To This Comment

salam perkenalan, sy dtg dr blog Ben..jom baca .. byk dah FanPage Dialog2 Kak Limah Balik Umah

renjerkabloi said... Reply To This Comment

trima kasih pada yang sudi sggah ke blog renjer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...