cium mulut lagi???




assalamualaikum




ha haritu kecoh pasal video comolot nabil..
pstu comolot kapel yg tepi jalan tu pulak..


ni sekali lagi comolot????
bukanlah..
nabil cium ape pulak??
bukan jugaklah yg tu..
episod lawak seram pun bukan...

ishh bukan sume tuh..
tadi blogwalking merata-rata..


pastu TERsinggah kejap kat diary-kecilku yg comel tu..
TER je tau..
org kata TER tu tak sengaje kan?kan?kan?

kesian tengok anamizu meraung2 sbb profile fb die jadi yg baru tu


^
|
|
kenape???

---> tak semart

---> tak mesra pengguna

---> tak memuaskan hati langsung


ekceli nasib baikla belom tekan lagi...
ramai jugak yg komplen psl profile layout yg baru ni mmg
tak smart langsungla..
sakit mata+pening kepala je dok meraba (bukan meraba kategori sexual tu ok)
cari send message kat mane..
gambar frenlist pon jd besar dh lebih2 dr tuan punye profile...


nasib baik renjer pun belom tekan lagi...
nak undo plak tak boleh kan?kan?
otai-otai bab IT sharing2 la ilmu..
kesian anamizu tu..hihi


"hoi kau ni asyik kesian kat anamizu tu je..skandal ek???"

entah dari mana suara itu...
seram bulu roma~~


5 komen tak kire kaki pancing:

anamizu said... Reply To This Comment

seriyes tak suke profile fesbuk baru!! uwawawawa

renjerkabloi said... Reply To This Comment

huahua tumpang raung huahua hahahaha....

sabirinnoor said... Reply To This Comment

hmmm....profile yang menarik...

Wahida Nasution Thakhrim said... Reply To This Comment

rasa macam tak perlu aje sebab tu tak tukar pun ke profile baru..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

yg lame rasenye lg menarik kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...