MISI MEMBURU BERMULA



ASSALAMMUALAIKUM and HI all

*since i receive few calls from non Malay friends who interested with my blog, 
U guys make me smile dude! Thanks and do come again all ;)






Kembali pulih.. alhamdulillah.. gile arh!! sakit perut yang paling teruk renjer pernah alami..sampai ape kerja pun tak jadi..alhamdulilah penderitaan renjer berakhir pada hari ke lima.. sekarang ni renjer dah pulih sepenuhnya..ape lagi,terus terjah lubuk la hehehe =P 

buat mase ni renjer masih lagi dengan misi memburu ikan haruan,permintaan untuk membekal ikan haruan ni masih lagi stabil..kena pulak hujan sudah mula turun minggu ni..air makin naik menyebabkan ikan haruan makin banyak keluar..2 hari sudah renjer mula menyerang lubuk-lubuk terbaik renjer..hasilnye?? puluh-puluh kilo la jugak dapat... hehe :)




banyak dah plan trip renjer yang tertunda, gara-gara haruan stim limau tempoh hari la buat renjer banyak tertunda trip..renjer mintak maaf la kat member-member renjer yang dah terjanji trip memancing hari tu.. takpe renjer dah tukar plan, minggu depan ni renjer atur balik trip untuk memburu ikan yang korang nak hehe ..  ok kan??? kan kan?? :P



Nota renjer :  trip yang terdekat minggu ni mungkin renjer nak ke sg batang berjuntai...lokasi nanti renjer update..



4 komen tak kire kaki pancing:

Bro Aim said... Reply To This Comment

pergh cemburu menguasai diri

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Bro Aim : relex der hehe.. ade mase nanti kite turun same2 hehe :P

Keong said... Reply To This Comment

banyak hasil, dapat kat sungai mati ulu basir ker bang renjer ? renjer selalu pakai no. 019 atau 017 ?

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

keong : merata port jugak la renjer mancing, setakat ni mmg area ulu basir je..

dua2 nfon tu renjer guna.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...