RENJER SUNGAI | SEGALANYA MUNGKIN DENGAN JALUR LEBAR


ASSALAMMUALAIKUM and HI all

*since i receive few calls from non Malay friends who interested with my blog, 
U guys make me smile dude! Thanks and do come again all ;)


Membongkar identiti diri.. siapakah aku ? mampukah aku ? aku tahu aku tak seperti insan lain yang lebih sempurna fizikalnya.. aku hanya insan biasa yang banyak kurangnya.. namun aku yakin kini aku mampu melakukannya.. 



kata-kata daripada Puan Anoi ( PJK Besout 2) yang banyak membantu Renjer dalam mengenali dunia internet.. tak lupa pada Anamizu ( PJK Besout 2) yang tak jemu-jemu membantu Renjer.. daripada awal berkenalan dengan dunia blog sampailah Renjer mampu menghasilkan entry sendiri.. korang berdua memang terbaekkk la ! Moga-moga tahun di dapat award the best PJK lagi.. jangan lupa Renjer aaaaaa =P




ini bila Buah Hati Pengarang Jantung sudah hantar surat pekeliling , maka kena akur.. andai didapati ingkar "anda akan dijual seluruhnyaaaa" ---- macam cerita P.Ramlee pulak.. hehehe.. maka sudah terang lagi bersuluhla 16 hingga 21 November 2012 Renjer perlu kosongkan kalender dan postpon semua Trip memancing demi menjamin masa depan yang lebih cerah berseri... sapa tak sayang bini oiiiii =P




video


alhamdulilah---bersyukur---berterima kasih

"Alhamdulillah bila kenal dunia internet ni, saya rasa macam seolah-olah dapat semula tangan kiri saya "

Renjer upload dan share iklan pendek yang memaparkan Renjer sebagai main aktor.. bukan senang nak belakon rupanya.. ni baru untuk shooting iklan yang durasi dia 1 minit je.. kalo yang drama bersiri tu tak tau nak habaq la camna kan.. Alhamdulillah Renjer sangat bersyukur dan berterima kasih kepada semua ahli keluarga, rakan2, kawan2 kaki pancing, pembaca blog Renjer ni yang tak henti-henti mai singgah.. walaupun mungkin pada sesetengah orang, elehhhh apalah sangat setakat kuar iklan 1 minit.. chittt ! 

tapi bagi insan seperti Renjer ni, ia cukup bermakna. sangat merubah kehidupan Renjer yang dulu.. Alhamdulillah syukur Ya Allah..  




Nota renjer : Juru Pancing | segalanya mungkin dengan jalur lebar


22 komen tak kire kaki pancing:

Pizli Mat Wazip said... Reply To This Comment

Meremang aku tengok iklan ni. Bukan pasal lama mana iklan tu, tapi pasal isinya.

Anak Ulu Cheka said... Reply To This Comment

lama x memancing kat sini
huh bro memang hebat :)

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Pizli Mat Wazip : aku sendiri tengok pun meremang :P

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anak Ulu Cheka : jemput sggh :) tq bro :)

Anonymous said... Reply To This Comment

respek bro....

Nafisya Ismail said... Reply To This Comment

hai renjer.. semoga terus berjaya.. :)

abah khalisha said... Reply To This Comment

baru tgk iklan renjer td kt TV3..terbaiklah renjer..moga sukses selalu

Anonymous said... Reply To This Comment

terbaek dari ladang

Anonymous said... Reply To This Comment

ahhhh .... ni yang steam ni... renjer lak pelakon nye... kihkihkih... jangan marah arr...nanti kena jual...

p/s: renjer kalau dah lebih popular sok jangan lupa 25% time tu kasi kat kita orang gi mancing ye... 25% je yang arif...

Yang Benar

Jejaka Teruna

Anonymous said... Reply To This Comment

buat apa yang kita minat secara konsisten insyaAllah akan membuahkan hasil yg tak terduga oleh kita selama ini..tahniah renjer

wan and shema said... Reply To This Comment

Salam tuan renjer... terbaik bila tengok iklan ... seronok tgk member blog dapat masuk iklan di TV! Alhamdulillah syukur...

Blog tuan di dalam bloglist saya.. http://rodlentuk.blogspot.com/

Keong said... Reply To This Comment

terbaik la...tahniah...

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anonymous :) tq..

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Nafisya Ismail : tq :) semoga kita dimurahkan rezeki :)

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@abah khalisha : dah tgok?? kesian kan hehe..semoga kita sukses selalu :)

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anonymous : ladang kelapa sawit hehe :P

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anonymous hehehe, blakon iklan je pun :P

ade mase kite plan trip memancing :)

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Anonymous: betul tu..jnji rajin dan yakin :)syukur alhamdulilah :)

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@wan and shema tq..terglamor sedikit hehe :P

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Keong : tq keong..jemput sggh selalu :)

Wak Danial said... Reply To This Comment

ini macam punya cekal lah yang perlu aku folo... i folo bro.. i folo

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Wak Danial : tq bro sudi sggh n folo :) jom terjah lubuk renjer :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...