BERCUTI KE TELUK BATIK..JOM PLAN PULAK..

assalamualaikum.....


trip kali ni holiday in teluk batik... ce crite ce crite (sila ckp mcm hussein kak limah ye) hehe...mule-mule plan macam takde sambutan je..ade yang tak de cuti lah..member aku yg sorang tu je beriya-iya sangat nak pegi..aku nie kire on jela..so kami pun set the date...tau-tau je, 14 0rang jugak yang nak join..dalam pukul 1 pm, lebih kurang camtu la kitorang sampai ke destinasi teluk batik perak nie..check in chalet pukul 2 pm..yang lain-lain tu dah tak sabar-sabar nak terjun laut..geram kot tengok biru je airnye..huh!
bes jugak rupenye dapat lepak-lepak kat tepi pantai nie.. terlayan la pulak bola pantai + banana boat!!! naik demam dah renjer!!! demam terkejut jumpak laut!! hahaha~~~


-pantai teluk batik-


|
|
|
|
|
|
|
|
V
nie la program malam kami..BBQ!!!
huh! gile bes ahhh!!
ni resepi terbaek dari rakan renjer--> WAK





tapi syg la pulok sebabnye trip kami ke teluk batik nie dilarang sama skali nak bawak-bawak awek ke gugurl ke...
arhhhhh kalo tak, boleh romantika de amor dah!!! demmm...
dan lagi satu...dulu renjer pernah cakap pasal "RESTU" itu penting kan...hehe..
so ape-ape hal pun...mase dah sampai, sile mesej dulu pada buah hati pengarang jantung ye...kang dibuatnye deme merajuk, ha naya....konfem kene bakor!!!! hahaha

|
|
|
|
V
-sesi melaporkan diri-


ha yang ni la aktiviti yg renjer seram nak join..sebabnye renjer takut karam!!!
laju gile renjer tengok die bawak!!! kalo mati lemas dlm laut tu naya woo..
dah la blom kawen!!! demmm lagi!! hahaha..
|
|
|
|
|
V
-sesi banana boat-

|
|
|
V
-BBQ yang amat lazat-



ni pulak semua jejaka-jejaka seksi & seksa..hahaha...
lelaki takde hal la kan hehe...
hepy je muke smue..
padahal semua dah kebulur tahap nak telan anak orang...
|
|
|
|
V
-photo gediks..hahaha-




nie program feveret renjer lah..hobi tenjer,memang takkan dilupakanlah..lepak tepi laut malam2 bes jugak.. tpi menung renjer tunggu ikan hahaha..takde yg mau sangkut!!! demmm lagi..
member renjer yang lain sibuk g karaoke lah ape lah..
renjer tak minat bingit2...
rase nak bakorrr je..hahaha





nie sesi last sblum kami check out..bes wo!! korang tak terpikir ke kalau kite berkumpul macam nie.. wat trip geng blogger..BBQ..mandi-manda...boleh berkongsi pengalaman+bercerite pasal blogging...perrhh!! mesti gempak punye!! hehe...




nie la member renjer yang paling kecik skali...WAK name die..die ni la yang tlg perap ayam BBQ tu jadi terbaekkk!!!
tpi selera die tak kecik..tegok la tu..kalah kami yg saiz besor2 ni ha..
yang tukang kire kedai makan tu pun terkejut je tengok hihi..
"kayo aku kalau pelanggan sume macam die nie..."
mcm tu le gamaknye kot tukang kedai tu cakap dlm hati die..hahahaha...



ape kate kite plan trip cam gini..
mesti bes sampai rase nak terjun laut..
jom jom!!!!
sape sokong,angkat tgn mcm saye....huhuhu

4 komen tak kire kaki pancing:

anamizu said... Reply To This Comment

wahhh gile best!!!!
ni kene pegi gak nih!!hehe

renjerkabloi said... Reply To This Comment

ha jomla kite plan dari sekarang:) cari hari yg terbaik.. semua geng blging berkumpul hehe...msti bes:)

Anonymous said... Reply To This Comment

nak ikottttt!!!!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

jom leeeeee.....ain kan????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...