JUADAH IKAN & SUPRISE PARTY


assalamualaikum..


-surprise!-
|

seperti yang renjer janjikan nak buat suprise party sempena ulang tahun cik lyn... gempak! hehe..2 bijik kek yang ditempah dari secret resepi.. fullamak!! 2 minggu kami plan tanpa pengetahuan cik lyn..akhirnya selesai.. alhamdulilah semuanya selamat...huhu tokojut ko lyn! hepy bufday cik lyn!! tpi tah yang ke brape?? hehe...

-renjer&cik lyn-
|
|
-rakan-rakan blogger-
|
|

inilah juadah yang renjer sediakan dari hasil trip renjer ke lubuk sungai bernam.. ikan kelabau masak lemak cili api & ikan lampam goreng... semua renjer yang masak tau... sodap!! dorang la kate huhu..rakan-rakan renjer nie semua memang bes! semua pandai makan ikan sungai..

|
|
terima kasih jugak kepada semua yang hadir menjayakan suprise party cik lyn nie..
renjer sayang korang semua!! next bufday cepat-cepat la halo renjer tau hehe...boleh sponser lagi insyallah!


|

bile semua dah selesai ha nie la sesi membasuh kih3.. dapur takde, depan ofis pun jadi la..
janji semuanya bersih..rajin sungguh renjer nolong bunge-bunge membasuh..huhu


nota renjer : pernah tak korang kene suprise macam nie???


12 komen tak kire kaki pancing:

anamizu said... Reply To This Comment

resepi renjer terbaeklah!!
hamboi2 rajin nolong ye???
awok tu rajin nolong nengok aje!
nampak benor nipunye..hehehe

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu: hik3..tugas renjer da selesai,bap membasuh kome le org tine hehe..

Cik Lyn said... Reply To This Comment

ahahahaha...tau xpe...rajin bebeno renjer enteprem dlm kalangan bunge2 yg rajin tu kan??ehehehe...
wah..2 mggu da plan ye...mmg cek terkojut...igtkn meeting ngn boss..skali surprise party utk saye..ehehee..suke2...sgt2...TQ to renjer sbb sudi sponsor mknn..n sume yg terlibat mjayakn party tu..hebatla korg..hee~

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik lyn; tgu tahun depan pulak hihi...oyin pun kite wat nti..:) cik ana:) renjer nak yang lg meriah huhu..maklumla.....:)???

rihanwahab said... Reply To This Comment

rejer:oyin nak ikan sungai bako,,,,hihihikkk,,,pastikan yg segar2 ye,,,,

renjerkabloi said... Reply To This Comment

rihanwahap: insyallah oyin..jgn musim ujan je nti,tak dapat la renjer nak sediakan..:)

azia said... Reply To This Comment

terbaiklah renjer!! sukenye camnie!!:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

azia: sukenye ye..huhu..:)

man said... Reply To This Comment

suprise!!! huhu bes2!! mkn sedap2 tu^^~

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man: nti nak plan lagi..join man..:)

NoorGie said... Reply To This Comment

amboi2 suka ye awak mancing ikan nih...saya suka baca pengalaman memancing abg renjer, tapi tekak saya mmg tak leh terima ikan2 sungai nih, masa bersalin anak2 je saya gagahkan diri makan ikan haruan, sebab saya caesar [operate]. terpaksa!!! nak baik kan, telan je lah!!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

noorgie: ikan sungai la sedap hehe..msti bersebap nie sampai tak boleh trima tekak tu..kalau kne dengan masaknye ikan sg nie huh!! tak caye cube la lagi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...