part1:HASIL RENJER KE SUNGAI BERNAM



assalamualaikum...


-lubuk sg bernam-
|


serang lagi!! terjah ke lubuk sungai bernam lagi.. kali nie pun hasil memuaskan.. berbelas ekor renjer daratkan ikan lampam dan seekor ikan belida.. seawal jam 9 pagi renjer sampai ke lubuk sungai bernam nie..agak mengejutkan jugak,hampir takde ruang untuk renjer nak labuhkan joran.. maklumla hari minggu.. ramai kaki pancing lain ingin mencuba nasib masing-masing... siap ade yang pacak khemah dari semalam agaknye.. tapi kebanyakkannya ingin menduga udang berumpankan umpun-umpun..

hanya renjer tetap dengan umpan terbaik renjer hehe... sawit peram!! nie la hasilnye hehe....
|

sampaikan ikan belida pun sangkut dek umpan sawit peram renjer hehe.. dasyat tak? dahsat tak??? tpi sebenarnye ikan blida nie tak makan pun umpan sawit nie.. mungkin anak ikan dah sangkut kat kail, pastu datang pulak si belida nie so tu yang die terus sapu..
pastu sangkutla di kail renjer..hehe



balik je petang tu trus je mak renjer setlekan hehe.. ikan-ikan nie nak dijadikan juadah untuk team ofis renjer : p1 wimax.. renjer sponser makan besar punye time lunch esok!! hehe..



nota renjer : sape-sape yang nak di sponsor boleh calling2 renjer..
alah member2 ape de hal kan?kan?kan? hehe

16 komen tak kire kaki pancing:

anamizu said... Reply To This Comment

banyaknye hasil!!!!!!!!!!!!!!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu: rezeki team p1..juadah tuk dorang:)

man said... Reply To This Comment

banyak tu!! terbaiklah..tak sabar nak ikut renjer pegi mcing...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man: next trip man..umpan banyak lagi hehe

man said... Reply To This Comment

ok renjer!:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man:jgn sampai musim hujan baru ade cuti hehehe...

azia said... Reply To This Comment

hasil renjer lagi!! banyak tu..:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

azia: rezeki lagi:)

azia said... Reply To This Comment

umpan ape ye byk dapat ikan2 nie??? dasyat ar renjer!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

azia: biase la umpam renjer, dah tentu umpan terbaik..sawit peram!:)

azia said... Reply To This Comment

hari2 renjer makan ikan sungai..:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

azia: renjer pun naik jemu dah hehe...:)

man said... Reply To This Comment

tadi g mcing tpi air tak ok la renjer...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man: renjer pun tak pegi..agak dah msti tak ok air..hujan je..

man said... Reply To This Comment

takpalah.. next trip renjer halo saye..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man: orait! hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...