ikan bujuk stim gila sedap!





ASSALAMMUALAIKUM




-bujuk stim-





Penat memancing berbaloi kalau sesekali hasilnya kita sendiri yang merasa..sebelum- sebelum ni asal dapat je jual hehe..kali ni renjer try wat masak pulak hasil yang renjer dapat.. atas permintaan rakan-rakan renjer la..2 ekor 2kg ikan haruan bujuk renjer sediakan.. memang ikan ni renjer pun tak pernah merase isinye..malam tu kami antar ikan ni kat kedai siam wan tomyam untuk dijadikan masak pedas dan stim limau...

huhu memang sedap ikan haruan bujuk ni rupanya..patut la harga die mahal.. 4 orang hadap 2 kg ikan ni boleh selesai~~~ lain kali kalau dapat baik wat makan sendiri je hehe...




nota renjer : ade yang tak knal lagi kan rupa haruan bujuk ni????


10 komen tak kire kaki pancing:

abah khalisha said... Reply To This Comment

Terliur abah tengok..jumaat ni balik sungai besar nak cari haruan lah...
abah letakkan url blog ni kat blog list abah belah kanan..special ni abah letak.

anamizu said... Reply To This Comment

perhh!! menyelerakan!

NURUL AINI NORAZMAN said... Reply To This Comment

adehhh!! terliur dah,.=(

abah khalisha said... Reply To This Comment

mna update terbaru renjer?
Siapa Sabotaj Siti
Petai Gergasi
Siapa nak Pahala Percuma

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah khalisha : trima kasih abah khalisha, ade mase kite jumpe, boleh ngail same2 ^_^

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu : untuk cik ana renjer dah sediakan..cakap je bile hehe..stok ikan dah banyak ni ^_^

renjerkabloi said... Reply To This Comment

nurul aini : terliur?? hehe.. bile trigat rase hari2 nak mkn mcm tu hihi :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah khalisha : xsempat nak update lagi la..pnat memancing lagi ni hehe..

gmbar terbaru dah ade,hasil dari trip ke sg bernam mlm smlm.. dapat ikan lampam 21 ekor ^_^

madi said... Reply To This Comment

ikan bujuk memang sedap!! dulu pernah dapat,masak wat sup..sedap weiiii!!!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : memang sedap kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...