BANJIR ESTATE SOONSENG SEMAKIN SURUT



ASSALAMMUALAIKUM



Minggu ini minggu yang meletihkan bagi renjer..hari-hari menjaring terjun ke parit je..hasil tu memang la berbaloi..sampai dah takde mase nak update blog renjer ni..gambar terbaru pun xde..belum cukup lagi duit nak angkat  camera canggih sikit hehe...




minggu ni renjer rase estate soonseng tu surut la sepenuhnye..kalau yang kaki casting tu sesuai sangat la nak turun memburu ikan haruan..halo je renjer.insyallah boleh turun..kalau nak turun menjaring dengan renjer pun boleh..mane tahu kan,kot nak join..sesambil casting ikan haruan,sesambil tahan jaring..tentu-tentu dah ade hasil nanti hehe..  



nota renjer : jangan lepaskan peluang..ikan tengah banyak kat tempat renjer...jom2! :P


4 komen tak kire kaki pancing:

anamizu kaito said... Reply To This Comment

jgn lepaskan peluang!! yihaaaaa~ =P





cik ana

Anonymous said... Reply To This Comment

Sabtu boleh turun casting ka?

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : ha jom2!! jgn lepaskan peluang ye hihi :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anony.. : sabtu ahad isnin renjer dah ade trip menjaring..tapi kalau nak sesambil casting boleh la :) halo je nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...