STOK IKAN HARUAN RENJERSUNGAI




ASSALAMMUALAIKUM




Alhamdulilah stok ikan haruan yang renjer dapat hasil dari trip tempoh hari sudah habis di jual...54 kilo kesemuanye..2 hari jugak la baru habis jual..boleh la dah renjer plan trip seterusnye..air dah semakin surut ni semakin banyak la ikan haruan ni.. kalau ade yang nak join renjer tu cepat-cepat la halo..tapi renjer tak turun  la hari sabtu ahad dan isnin..kalau nak ikut renjer buru ikan haruan ni,hari selasa rabu khamis boleh la...hari selebihnye renjer buru ikan puyu dan sepat je gune jaring..

kalau trip nak ke sungai tu rasenye renjer stop dulu la sementara ni..lagi pun air sungai kurang cantik sekarang ni..hujan pulak tak menentu..dah jadi toke ikan ni renjer dah macam takde mase je nak plan trip nak ke sungai..sawit pun renjer dah tak sempat nak peram...yang mane yang dah oder umpan sawit peram kat renjer tu,nanti la renjer tolong peramkan..kalau dah ade umpan tu nanti renjer halo je :) maaf la kalau lambat.. segala kesulitan amat dikesali.. hehe =P





Nota renjer :  jangan lepaskan peluang.. jom join renjer casting ikan haruan..



7 komen tak kire kaki pancing:

Sixth Set said... Reply To This Comment

Gambar renjer meniaga kat pasar rawang ke tu?

Klu dlm mase2 air keroh ni renjer ade tegerak ati nak gi mancing baung sy nak booking boleh? dpt 2-3 kilo pon jd le..sy letak deposit pon takpe..tp kene bg no acc la..

..lame tak mkn baung sungai..slurpppp... hehe.

renjerkabloi said... Reply To This Comment

sixth set : renjer jual ikan2 ni kat felda renjer je...

jarang renjer buru ikan baung ni..tapi kalau ade nti renjer halo :)

Qu azniza ;) said... Reply To This Comment

REZEKIIiiii.

renjerkabloi said... Reply To This Comment

qu azniza : alhamdulilah! :P

anamizu kaito said... Reply To This Comment

halo..halo..renjer ikan lapan kilo! hehe


toke besar ha sekaranggg =P







cik ana

renjerkabloi said... Reply To This Comment

@anamizu kaito hambik 10 kilo tu huhu :P cik ana punye free je :P

Unknown said... Reply To This Comment

Kalau haruan 1kg harga brpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...