HASIL TERBAIK DARI SUNGAI PERAK


assalamualaikum...

-sungai perak-
|
|
1 mei trip renjer & abang-abang renjer ke sungai perak telah mencipta rekod baru berjaya mendaratkan seekor ikan temoleh seberat 6 kg.. perhhh!! tak sangke ikan nie pun terpedaya jugak dengan umpan terbaik renjer hehe...walaupun joran yang mengena adalah joran abang renjer si atam tapi renjer jugak yang settlekan semua sampai mendaratnye ikan tu hehe..kire hasil kerjasama la tu..ape yang penting??KERJASAMA!! hehe
|
|
ha tercungap ikan tu mase dah mendarat hehe....mungkin nanti renjer akan plan 1 lagi trip ke lubuk sungai perak nie..kali nie nak siap berkemah..cube nasib malam pulak..lubuk yang renjer pegi nie memang banyak renjer tengok kelibat ikan-ikan yang monster termasuk kelibat si belida..

-hasil ke sg perak-
|
|
selain ikan temoleh juga ade seekor ikan krai,ikan tengalan dan patin..walaupun tak la banyak hasilnye renjer tetap puas dengan semuanya...

next entry renjer akan post video tumpasnya seekor ikan temoleh ini...tungguuuuu.....

nota renjer : sungai perak adalah sungai terbaik bagi renjer

8 komen tak kire kaki pancing:

ahzam said... Reply To This Comment

terbaik lah bro!! bile nak turun lagi pot tu??

renjerkabloi said... Reply To This Comment

ahzam: minggu depan kalau air ok mungkin turun kot..:) nak join ke??

man said... Reply To This Comment

sungai perak!! jom2 nak join nih..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man: orait man..sok pg 6.30 ok..sedia2! :)

ahzam said... Reply To This Comment

kalau x keje boleh la kot, pe2 hal bgtau awal2 la

renjerkabloi said... Reply To This Comment

ahzam: ok je.. nti renjer bgtau..umpan tak de hal,renjer setle semua hehe..

anamizu said... Reply To This Comment

perrhhhh!!!
besarnye!!!

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu : tu pun kire anak die lagi tu hehe lau bapak die yang sangkut kat kail renjer mau hancur mesin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...