KALAU LAH DAH ADE DSLR



ASSALAMMUALAIKUM..


-DSLR-
|
|
Cantik menarik kan??kan??tu la..tu...tu..... camera tu ha..nak memilikinya belum mampu lagi hehe..tapi akan renjer dapatkan jugak satu hari nanti huhu.. banyak kegunaannya kalau dah ade camera canggih tu di tangan renjer..tapi tak la sampai nak gantung mesin pancing pulak kalau dah ade camera tu ^_^

selalunye camera macam gini dah tentu wartawan yang banyak guna kan?kan??? pastu ade la jugak segelintir yang buat bisnes menggunakan DSLR nie mcm fotoshoot pengantin kan?kan?

|
|
tapi kalau dapat kat renjer lain sikit hehe..nak tangkap gambar2 camgini-gini je.. buat koleksi peribadi..rugi ke kalau macam tu?? tak la semua nak buat koleksi,kalau boleh jadi duit jual je kan kan ^_^

print cantik-cantik pastu wat hiasan di dinding rumah perrhhh!! renjer kalau dah ke sungai macam-macan bende menarik jumpa.. kadang-kadang tu burung2 yang jarang dilihat, bunga2 hutan liar air terjun emmm macam2 lagi lah..arhhh!! kene ade gak nie DSLR tu....


nota renjer : berape la harga DSLR tu ye????


18 komen tak kire kaki pancing:

YAYA AZURA said... Reply To This Comment

chaiyokk!! semoga impian nak DSLR tu tercapai jugak....

renjerkabloi said... Reply To This Comment

yaya azura : harap2 macam tu lah huhuhu aminnn...:)

Afsar said... Reply To This Comment

kalau macam saya punya canon eos 550d, time beli body sahaja 2900, now maybe dah murah..tapi body jerla..~

renjerkabloi said... Reply To This Comment

afsar : mahal jugak ye hehe.. barang baik xpe la kan :)

Afsar said... Reply To This Comment

takper bang...tahan lamer, insyaallah, balik modal jugak..thanks follow~

renjerkabloi said... Reply To This Comment

afsar : janji boleh buat duit hehe..:) koleksi sendiri da tentu jdi lebih menarik :)

hawiz said... Reply To This Comment

hawiz pon dln plan nk beli..xtau la biler..huhu

renjerkabloi said... Reply To This Comment

hawiz : kumpul duit dari sekarang hihi.. xde yg mustahil, kite mesti dapat jugak nti :)

anamizu said... Reply To This Comment

rembat je sebijik..huhuhu

a pis of art said... Reply To This Comment

2riban je ranger.. lpas ni mesti org lg geram tgk shot2,joran melengkung kene tarik ikan..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu : satu masa nanti renjer mesti rembat punye huhu sampai gollll hahaha..:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

a pis of art : tu susah tentu hihi baru gambar lagi real :)

man said... Reply To This Comment

weehuuu~~~ bagus tu renjer hehe..baru gambar akan bertambah menarik,tpi yang ade tu pun ok2 je :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man : harap2 akan lebih menarik la hehe......

man: ahad trip ke sungai perak jdi ke man, tpi tdi ade call bebudak sane,dorang ckp blah kuala kangsar hujan lebat,takut banjir ar...:)

man said... Reply To This Comment

a,ah hujan, aku pun ade call dorang, tpi p jugak kot,air dalam boleh main umpan dedak kat ban pasir tu :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man : ok gak tu, abg abu pun ade ckp tgu air besar baru lg byk ikan masuk ke lubuk tu..

man said... Reply To This Comment

arhh terjah je hahaha jnji lpk kat sungai....

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man : ok2 semoga semua berjaya huhuhu...tgu umpan terbaik renjer :) hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...