RENJER & BOLASEPAK



ASSALAMMUALAIKUM





Bila renjer bersukan! bola sepak 9 sebelah anjuran pengurus besar felda wilayah trolak peringkat zon felda gunung besout.. team renjer ni mewakili felda gunung besout 2..dapat tempat ketiga je pun.. kire ok la tu kan hehe..bagi kami tempat ketiga ni pun dah dikira kejayaan besar...kat padang bola renjer tak la selincah mane tapi kalau dekat padang sungai huii!!! hehe.. :P 

jadi la tempat ketiga pun dapat jugak duit dan sijil penyertaan..sempena meraikan kemenangan kami ni.. renjer payung budak-budak team bola sepak renjer ni makan besar..4 ekor renjer sediakan ikan sungai yang spesel..duit hadiah tu kitorang buat bayar makan tu je..





sehari selepas game tu renjer dah tak boleh nak pegi mane-mane..lembik satu badan kihkihkih..mane taknye dah 3 tahun rasenye tak main bola kat padang ni..selalu tu main futsal kat dewan tu je..main kat padang ni lain sikit,jenuh kerah tenaga..dah la berpanas..pegi memancing pun tak seletih tu..ape pun majulah sukan untuk negara!! :P




nota renjer : jaringan kemenangan team renjer meletakkan kami ke tempat yang ketiga :P sepakan berbisa dari renjer hehe.. :P



16 komen tak kire kaki pancing:

abah khalisha said... Reply To This Comment

selalu renjer dan ikan..skrg renjer dan bola plak..ehehhe
Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

pizli said... Reply To This Comment

Haha hebatlah tu dapat no 3. Tahniah.

ahowk orang islam said... Reply To This Comment

kat padang pun jaguhan jgk rpanya.. :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah khalisha : hobi memancing hobi main bola sepak hehe.. paling lincah kat sungai :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

pizli : kurang hebat lagi tu :P tapi kira ok la tempat ketiga :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

ahowk : jaguhan kampung je hehehe.. penat wehh main bola!:P

anamizu said... Reply To This Comment

wahhhh!! memang terer la renjer nih! kat padang + kat sungai!! perrhh!! =P






cik ana

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : terer ke? kehkehkeh.. cik ana tu lagi hebat,byk ilmu dah cik ana turun kan kat renjer ni :P

helmi tanjung said... Reply To This Comment

seronoknya jdi anak felda ni, mcm2 akviti ade ... paling best tu kalau sungai berdekatan.. buat la 1 pertandingan memancing pulak..

sekadar cadangan hehe..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

helmi : memang dalam perancangan renjer nak buat pertandingan memancing ni..tapi belum ade rezeki lagi la hehe :P

lieynanilaz said... Reply To This Comment

takpe walau tempat ke-3...janji makan besar..hehe.

madi said... Reply To This Comment

team besout memang hebat tambah pulak kalau ade aku huhuhu :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

lieynanilaz : a,ah,janji makan besar hehe..dari nak bhagi duit menang tu,brape sgt dapat..kalau duit tu buat makan mcm ni lagi rase puas :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : ha kalau kat padang bola ko memang hebat hehe.. napela ko takde mase game tu..

gagak hitam said... Reply To This Comment

renjer ni atas padang pon hero jugak ke? bleh la team gua turun besout nti friendly dgn team renjer..hehe

renjerkabloi said... Reply To This Comment

gagak hitam : tak la sehebat mane pun.. nak main boleh je, ckp je bile hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...