Giveaway From Cinoscaraku art and design



assalammualaikum




harini renjer  nak join giveaway ni sebab cik ana tag untuk join.. tertarik pulak tengok hadiahnye... boleh dapat t shirt & ada muka kita wo!  tapi itu kalau memang la..hehe..senang je syarat-syarat dia.. letakkan je banner GA dari risya ni.. pastu like je page sponsor.. kalau dah siap paste je link entry kita  kat blog risya..



banner GA risya




contoh t shirt + muka pemenang nanti



TARIKH TUTUP : 15/1/2011



renjer nak tag lieynanilaz yang selalu singgah komen kat blog renjer ni untuk  join sekali.. jom join ramai-ramai.. mane la tau kot ade rezeki menang t shirt kan? hehe





6 komen tak kire kaki pancing:

anamizu kaito said... Reply To This Comment

gud luck ye renjer.. hehe






cik ana

abah khalisha said... Reply To This Comment

nanti ada muka renjer bersama ikan-ikannya.hehehe

lieynanilaz said... Reply To This Comment

good luck dan terima kasih atas tag itu...saya pun dah join...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : semoga berjaya jugak hehe :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah khalisha : mane tau nti kan..baju pun gambar sendiri hehe :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

lieynanilaz : semoga berjaya jugak :) renjer pun cik ana yang tag :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...