MAKAN BESAR.. LAGI-LAGI MAKAN




ASSALAMMUALAIKUM...







Makan besau lagi la wei...halo semua yang berkenaan...ikan best takkan nak tolak..sekali halo je semua kate ok... hasil dari trip renjer ahad minggu lepas.. ikan semua renjer dah siap potong.. tinggal nak antar masak je lagi.. lokasi masih lagi kat wan tomyam.. masakan kat kedai die memang terbaik!!!





menu kami biase la kalau tak 3 rasa, layan masak pedas..
kalau ade ikan haruan je baru ade menu sup..



hakim al-ikhsan pun turun hadir.. die belum pernah lagi rasa isi ikan kelabau ni..selesai je semua menjamu selera terus renjer siap-siap nak turun ke sungai bernam lagi..aah, iye malam tu jugak turun..maklumlah., TEGAR la katakan..ape lagi., memang berumah di tepi sungai la hehe...






nota renjer : next entry renjer bersama hakim al-ikhsan ke lubuk sungai bernam..



18 komen tak kire kaki pancing:

abah khalisha said... Reply To This Comment

ikan ni x byk tulang ke renjer?

xteam said... Reply To This Comment

makan bosau ikan kelabau....

anamizu said... Reply To This Comment

kelabau 3 rasa!!!! arrrhhhh jeles!! :(





cik ana

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah khalisha : ikan tu kalau dah besar tulang die pun dah kasar2.. sedap ikan tu tapi susah dah nak dapat :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

xteam : ade hasil makan besau le gamaknye hehehe...:P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : untuk cik ana renjer dah save hehe.. nanti kite makan tau :P

Razil Tahir said... Reply To This Comment

sedapnya.... XD

Warna Warni Kehidupan said... Reply To This Comment

sedap..sedap..huhuhu orang makan megi jek :(

Fatin Mraz said... Reply To This Comment

mm..makan lagi..best2..
FM nak tya ckit lah kat renjer..
byk2 ikan kan..ikan apa yg renjer rasa paling sedap.. maklum la, nmpk nya pelbagai jenis ikan renjer dah jadikan santapan..

kami readers nak tahu juge.. hehee

=]

renjerkabloi said... Reply To This Comment

razil tahir : memang sedap :P tersangat sedapnya hehe..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

warna warni kehidupan : ala renjer pun makan megi jugak sementara tunggu ikan makan umpan :P

dah ade hasil baru dapat makan sedap-sedap :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

FM : bagi renjer ikan-ikan sungai ni semua sedap-sedap :P cuma beza masakan je..

yang jadi pilihan renjer ikan patin ngn ikan kelabau la..perhh!! terliur bile ingat ikan kelabau bakar hihi :P

Fatin Mraz said... Reply To This Comment

ikan patin FM penah makan..kelabau belum..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

FM : ikan kelabau memang sedap..tapi dah susah nak dapat..dah macam nak pupus je ikan tu :(

madi said... Reply To This Comment

ikan kelabau memang sedap! :) bila la renjer nak payung lagi kihkihkih...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : balik la raye kt kg..boleh g buru ikan kelabau lagi :)

anakjulok said... Reply To This Comment

salam bro renjer.. baru dapat join dengan renjer ni... kat blog je lah nanti kat sungai lak... nak belajar mancing ikan kelabau.. :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anakjulok : w,salam, trima kasih sudi sggh :) nak blajar pe salahnye..kita boleh kongsi pengalaman :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...