hasil terbaru renjer


assalamualaikum..


-renjer-


Sudah hampir sebulan rasenye renjer tak jengok ke sungai terasa rindu la pulak..silap-silap mesin pancing pun da mule membeku hehe...hujan je hari-hari..air pun makin banjir...hari ni cuti dah tak tahu nak buat ape,dah la hobi satu tu je ade..trip ke kenyir di tunda pulak hadoii!!

boring punye pasal henjut jap petang tadi lepak kat kfc! fuh!! 6 ketul renjer sebat ayam tu hahaha sedap gile.........kemunculan ahad la pulak huhu... nak kemane ye......tidor?? lepak kat air terjun?? jumpe awek?? eh ade ke awek kah3!




note renjer: nak ke mane yang best nie???

10 komen tak kire kaki pancing:

khairul said... Reply To This Comment

minat gak pancing ni..tp x dak geng

chentaNUYU said... Reply To This Comment

kenapa kaki pancing suka pi kenyir ye?

renjerkabloi said... Reply To This Comment

khairul: geng ngn renjer la hehe..... ko sponser je 4x4 sebijik huhu..:)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

chentanuyu: sebap kat kenyir tu banyak ikan bes2 hehe.. nti cuba la pegi..bukan untuk kaki pancing je:)

man said... Reply To This Comment

renjer kuatnye makan!! hahaha....

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man:lapor huhuhu.... yang depan renjer tu lagi kuat makan hahaha....

man said... Reply To This Comment

depan??? budak demok tu huhuhuhu.........

renjerkabloi said... Reply To This Comment

man:haishh!! hahaha............

anamizu said... Reply To This Comment

renjer kuat makan!!! weeee~~

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anamizu: makan selagi buleh weeeeeeeuuuuuuuuuu....... hahaha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...