HADIAH BESAR MENANTI ANDA / WAK JALI EVENT





ASSALAMMUALAIKUM...




Nak turun ke taknak ni?? hurmm..kalau turun mane la tahu ade rezeki kan..hadiah menarik tu..silap-silap kalau menang , duit tu boleh wat hantaran kawen kihkihkih



dulu dah dua kali renjer join event wak jali ni..ikan tak dapat tapi labi-labi yang mendarat hahaha..puas orang gelakkan kat renjer mase tu..mati-mati ingat ikan pacu besar..berdesing drag mesin..sekali dah naik kat permukaan air rupanya empat kaki da huhu..sampai sekarang masih segar lagi dalam ingatan kenangan layan labi-labi tu hahaha..

tapi sedang bermain di fikiran ni nak turun ke taknak..nak ke taknak??? korang rasa nak ke taknak??? 30K hoi 1st prize die!! ke rm150 je?? atau jadi bangau lagi tunggu ikan tak makan umpan hahaha...


"tak ade ikan pun tak apa janji ENJOY"


GP S'NGOR:

SIRI 8

TEMPAT: TAMAN TASIK MILENIUM, KUALA KUBU BARU

TARIKH: 30 OKTOBER 2011

MASA: 8.00PG -1.00 TENGAHARI

DAFTAR AWAL DI PEJABAT MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR BERMULA 17 OKTOBER 2011, WAKTU PEJABAT.

juara : rm30,000

kedua : rm12,000

ketiga : rm6,000

4: RM1,500

5: RM700

6-10: RM250

11-20: RM150

YURAN RM80! T-SHIRT UNTUK 500 PESERTA TERAWAL MENDAFTAR. CABUTAN BERTUAH 20 HADIAH DAN CABUTAN BONANZA RM500 X 4 PEMENANG. JUARA GRAND SLAM AKAN MENERIMA KERETA PROTON SAGA 1.3, KEDUA RM10,000 DAN KETIGA RM5,000. 013-3113911




nota renjer : kalau ade rezeki takkan kemana..yang penting cuba dulu bertarung hehe...

sumber : wak jali


18 komen tak kire kaki pancing:

badaq said... Reply To This Comment

Rentikan ler yop! Buat ngabih duit jer. Dema dah siap pasang jookie ramai. Silap-silap penganjur pun pasang jookie. Tapi kalu nak try test gak apa salahnye.Mana tau jookie tak jookie, tapi kalu tuhan tu nak bagi rezeki tak kira orang. Atau renjer ada senjata rahsia yang ampuh untuk berdepan dengan jookie2 nie. Kalu kail berkely pasang sejengkal jangan..jangan tak duga Tasik Milenium ..ntahhapahapantahlerakuniemerepek.hahahaha

renjerkabloi said... Reply To This Comment

badaq : kalau macam tu kena bawak turun saka la hahahaha..kasi semua jookie2 tu mabuk kih3 :P

badaq said... Reply To This Comment

dari bagi jookie mabuk..baik bagi ikan mabuk..sauk cangkuk bolt..hahahaha

renjerkabloi said... Reply To This Comment

badaq: xkisah la pe pun :P mgkin renjer turun nti..nak bawak member2.. boleh jumpe kat sane nti :)

El-Janna said... Reply To This Comment

best la.. g la lg. manatahu ade rezeki pulak kali ni^^

Anak Ulu Cheka said... Reply To This Comment

wah besau hadiah tu
moga tahun ni renjer dapat juara...amin

anamizu said... Reply To This Comment

ini besar2 punye event,konfem penganjur dah ade PLAN BAEKK punye..
mane mau rugi deme..tp kalo renjer nak gak try luck,pegi le..KALAU ade rezeki,dpt hadiah balik modal yuran p'daftaran pun dah kire LUCK la =P




cik ana

badaq said... Reply To This Comment

Good Luck..Insyaallah kalu rezeki renjer..takan ke mana..teman nie bak kata orang Perak scaptical (hahah..negeri pertama kene jajah) bab pertandingan walau wak jali nie memang penganjur antara the best (terus kasik cash).

renjerkabloi said... Reply To This Comment

el-janna : harap-harap jadi la turun nati:P mane tau rezeki kan :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

anak ulu cheka : blum tau pun jadi turun ke dak..kalau jadi harap2 adela rezeki kan :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : hadiahnye smpai ke 20..kire harapan tu ade la skit..janji ade daratkan ikan je..pernyertaan tah la brape orang kang..jgn mcm dulu tu smpai ribu2 yang masuk..bersilang-silang tali mancing :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

badaq : hadiah tu mgkin diorang xkan tipu..takut diorang dah ade pasang otai2 jela..tapi kalau dah kate ikan tu pilih umpan kite ha rezeki la tu :P

anamizu said... Reply To This Comment

xtentu jugak renjer oi..ini event bukan kecik2 punye..ramai dah yg bunyi psl wak jali punye event..so better be prepared kate org kmpg teman..selidik dulu mane patut.. jgn nak kejor sgt yg dikendong, kang tecicior..telinge pon konfem sakit kang..huuuuuu~




cik ana

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : hui tentangan hebat ni hehe..entah la renjer nak turun ke idak..tawar ati gak dah pun nk g..

badaq said... Reply To This Comment

Ala..rileks la renjer..selagi siren tamat belum bunyi lagi..belum ada kalah menang..orang yang dapat ikan besar awal pun kekadang kene potong masa last lap..hero tamil selalu menang last minit..hahahaha :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

badaq : btul tu hehe.. renjer tak jadi pun turun..nak lepak sungai je cari patin malam sok :P

madi said... Reply To This Comment

kalau ade rezeki xkan kemane btul dak renjer..


wah buru patin??bes2 :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : btul tu :P ko nak join balik la kang..renjer turun ngan hakim je :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...