PORT BARU SUNGAI BERNAM




ASSALAMMUALAIKUM..




-sg bernam-
|

Kiriman gambar dari rakan renjer yang turun ke sungai bernam tempoh hari..port lubuk ikan kelabau katenye..tengok gambar tu memang menarik..siap ade pokok tumbang kat hujung sungai dan penuh sampah-sampah tersadai..selalunye port-port macam ni la yang banyak berpenghuni...renjer kena terjah nanti ni ke lubuk ni hehe...


mase rakan renjer ke lubuk ni tempoh hari tak de pun berhasil..air keruh katenye..nak buru ikan kelabau ni memang nak kena air sungai btul-btul cantik..kalau tidak menung la jawapnye hehe..buat mase ni renjer tak boleh la nak turun lagi ke lubuk ni..lagi pulak hujan tak menentu sekarang ni..

mungkin renjer akan turun selepas selesainya game futsal piala pusingan yang dianjurkan oleh belia group 1983 pada 15 oktober nanti..renjer terlibat sedikit dengan aktiviti diorang ni..mula la sibuk sikit ke sane sini hehe.. hari tu renjer ke pejabat YB dato khusairi talib..beliau telah memberi sedikit sumbangan untuk menjayakan karnival futsal tu nanti dan beliau jugaklah akan turun untuk merasmikan kejohanan futsal tu nanti...diharap nanti semuanya akan berjalan dengan sempurna..


-YB ADUN slim river-
|




nota renjer : selesai je game futsal tu nanti boleh la dah serang ke sungai bernam yeaahaaaa!! :)


15 komen tak kire kaki pancing:

mC_hExaGon version 2.2 said... Reply To This Comment

renjer..lubuk ni kat mne ekk?

Fatin Mraz said... Reply To This Comment

macam mana lak rupa ikan kelabau tu yer..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

fatin Mraz ; wah btul2 nak kenal ikan nie :P cube cek kat level tepi tu..byk gambar2 ikan kelabau :)

anamizu said... Reply To This Comment

perhhh!
sudah mesra dgn ABANG BESAR ;)





luv,
cik ana

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : renjer pun boleh jadi abang betul2 punya besaq kih3 :)







luv
renjer

mC_hExaGon version 2.2 said... Reply To This Comment

lubuk ni kat mne ekk?

renjerkabloi said... Reply To This Comment

mc_hexagon version 2,2 : port ni kat ampangan dekat2 dengan felda gedangsa..menarik jugak port ni :)

madi said... Reply To This Comment

wo felda gedangsa tu ade kolam mancing bayar tu kan?? ade jugak dengar diorang sembang pasal ampangan tu...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : betul tu..kire selalu la kot lepak kolam tu?? xjauh pun ampangan tu dari gedangsa :)

abah khalisha said... Reply To This Comment

fuh menarik..tgk air pun dah tau
Bayi 23 hari diliwat bapa

renjerkabloi said... Reply To This Comment

abah kalisha : tempat mmg nampak ok.. nti kena duga ni hasil die :)

fiezah91 said... Reply To This Comment

ikan kelabau?errr. mcm mana bentuknya? haha

renjerkabloi said... Reply To This Comment

fiezah91 ; lebih kurang ikan lampam jugak,tapi sisik dan calour je lain.. nak tengok gambar die cer klik kat level ikan kelabau tu :)

Anonymous said... Reply To This Comment

fuh! koleksi-koleksi terbaik dari lubuk nih!! semua ikan-ikan sungai ade di sini.. tahniah renjer teruskan usaha :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

trima kasih sudi singgah ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...