MATA KAIL TERBAIK UNTUK STRIKE





assalammualaikum...





Mane la nak cari mata kail jenis ni sekarang..satu perak dah renjer jelajah ke kedai-kedai pancing kot2 masih ade lagi mata kail jenis ni..paling last renjer dapat mata kail ni kat kedai pancing bagan serai perak..tu pun dah 3 tahun dulu rasanya...kedai pancing terkenal kat kepong tu pun takde jenis macam ni...sekarang ni yang ade semua jenis yang kurang bagus dan perlu di ubah suai sebelum ia betul2 boleh digunakan dengan berkesan...

-bomber-
|


renjer gelar mata kail jenis ni mata janggut (mini whacker) keluaran USA rasanya...mata kail ni mempunyai 2 kipas dan ada yang satu kipas..kelebihan mata kail ni ia boleh mengelak rumput dan paling sesuai digunakan di tempat air yang dalam...nak tahu kail ni digunakan untuk ikan ape??? mesti la nak tahu kan hehe...terbaik digunakan untuk ikan haruan,ikan bujuk dan toman..100% renjer jamin keberkesananya!! masa renjer ade kail ni dulu strike sesaje hehehe..tapi mane la nak cari jenis yang macam ni~~~




nota renjer : kalau la sape2 ade jumpe jenis kail yang macam ni lagi halo2 la renjer tau...ada 20 pun renjer nak..siyesss!! ^_^




35 komen tak kire kaki pancing:

madi said... Reply To This Comment

owahh!! mane nak cari ni??? 100% hebat tu hehehe...

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : tu la..mane la nak cari..kena g usa la macam ni hahaha...

Anonymous said... Reply To This Comment

Mcm penah nampak janggut tu kat kajang

madi said... Reply To This Comment

btul2 jenama mini whacker tu ke??? ape lagi beli la :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

madi : kena kejar ke kajang ni..

renjerkabloi said... Reply To This Comment

no name : ade alamat kdai pancing tu dak??? kajang kat area mane ye???

Anak Ulu Cheka said... Reply To This Comment

lama doh x meng strike ni

mata pancing pun dh lupa nak ikat camner :)

renjerkabloi said... Reply To This Comment

a u c : kes naya tu sampai lupa hehehe...xpe boleh tye kat sini ^_^

anamizu said... Reply To This Comment

owhh memancing on ade strike no?
ingtkan BOWLING je ade..hehe :P



cik ana.

Anonymous said... Reply To This Comment

kawan-100% tu..kena cari la macam ni..selain tu ade yg jenama lain ke renjer???

renjerkabloi said... Reply To This Comment

cik ana : mesti la ade hehe..tak caye jom try hihi :P

renjerkabloi said... Reply To This Comment

teman : brand lain tu banyak tapi besar2 dan berat..jenis mini whacker ni boleh gune trus...:)

Anonymous said... Reply To This Comment

renjer, silap tgk da. kat kajang tu brand lain, sori hehe

renjerkabloi said... Reply To This Comment

ok xde hal :)

Anonymous said... Reply To This Comment

great to meet you renjersungai.blogspot.com blogger found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer checker google rank optimizing seo backlinks backlinks tool Take care. Jay

Anonymous said... Reply To This Comment

Do you wish to get lot more targeted free visitors from search engines for your website almost effortlessly? Well, with increased exposure around the web it's possible. But most website owners are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As many webmasters say, this backlink and traffic service can get potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)

Anonymous said... Reply To This Comment

howdy renjersungai.blogspot.com blogger discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

Anonymous said... Reply To This Comment

whats up renjersungai.blogspot.com blogger found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlinks Take care. Jason

Anonymous said... Reply To This Comment

This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
Also, I have shared your website in my social networks!


my web page; avoir plus de vues sur youtube

Anonymous said... Reply To This Comment

What may be the statue of limitations in Ohio for the payday lender to prosecute for the dishonored check? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/IL/Galesburg/ So proper treatments for yourfinances and a quick rent tough that everyone is falling into, will a cash advance really help? At enough time of dependence on money lenders generally loan loan sure the information written by him applies.

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com Payday Loans TN Shelbyville Aku menarik pada pakaian pertama saya bisa ambil dan pergi di pintu

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com Payday Loan MN Minnetonka Namun demikian , seseorang menggunakan sejarah kredit yang rendah lebih besar dari kebutuhan untuk mengatasi kemungkinan memiliki pemberi pinjaman kecil mengingat bahwa mereka mungkin lebih toleran dengan hal peringkat kredit akan

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com browse around this web-site Jika Anda mungkin benar-benar berpikir tentang mendapatkan semua uang muka Anda sulit diperoleh , maka belajar dalam hal penyelesaian pembayaran pilihan yang tersedia struktur adalah ide yang baik

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com best site Sebuah skema baru yang meliputi memperoleh banyak penting hari ini tidak teletrack pinjaman angsuran

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com what is it worth Semua harus Anda lakukan adalah mengisi formulir aplikasi online yang menyediakan semua informasi penting

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com hop over to this website Kami membuktikan satu malam dengan dua enam bungkus ketika dia menantang saya

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com she said Temukan barang serupa yang dijual untuk hasil harga terbaik

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com read what he said ( 6 ) Asuransi : - Bendahara menandatangani cek , dan surat-surat perjanjian lainnya dari kas perusahaan perkiraan penerimaan dan pembayaran , membayar pajak properti dan mengikuti peraturan pemerintah

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com no title Muka bayaran pinjaman tunai tampaknya untuk menghasilkan lebih banyak masalah bagi orang-orang dibandingkan dengan mereka memecahkan

Anonymous said... Reply To This Comment

renjersungai.blogspot.com additional info Jika Anda akhirnya memilih opsi ini , memastikan bahwa pembayaran Anda masuk akal pada tingkat pendapatan

Anonymous said... Reply To This Comment

Hello Dear, are you truly visiting this web
site regularly, if so afterward you will definitely obtain good knowledge.


Also visit my page :: acheter des followers

Ahmad Zharif Rosli said... Reply To This Comment

@madi aik, matakail tu banyak terdapat dikedai2 pancing murah.

Ahmad Zharif Rosli said... Reply To This Comment

@madi aik, matakail tu banyak terdapat dikedai2 pancing murah.

Ahmad Zharif Rosli said... Reply To This Comment

Admin, mata kail ni byk kat kedai2 murah.dah xlarat tgk..

Renjer Sungai said... Reply To This Comment

@Ahmad Zharif Rosli w,salam...
mungkin yg dikedai kedai menyerupai kail jenis mini whaker ni..tapi xserupa berat,saiz, dan ketahanan kail..

terpulang lah jika bentuk sama dan yakin untuk digunakan..setiap kaki pancing pasti akan faham setelah satu-satu kail yg selalu diguna,sama ada sesuai ataupun tidak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...